2013-06-26 14:01:14• hírek • Kocsis Zoltán

Hány olyan helyet ismersz, ahol a teraszt is hűtik?

A Vegas Club Cafe&Play klub április 26-án nyitotta meg kapuit Szatmárnémetiben, a Lucian Blaga utca UU 8-as tömbház földszintjén, a Soarelui park közvetlen közelében. Ideális keretet biztosít egy baráti találkozáshoz, egy kávézáshoz. A napokban ráadásul megnyílt a klub terasza, amelyet a kánikula idején hűteni is lehet!

Hány olyan helyet ismersz Szatmárnémetiben, ahol a teraszt is hűtik? Ez abszurdnak tűnik? Nos, a Vegas Club Cafe&Play klub vízpára-függönnyel igyekszik kímélni vendégeit a rekkenő kánikula idején. Mindez azonban nem csökkenti az ember szomját, a sörök kedvelői pedig megismerkedhetnek akár a sörzsiráffal is. Ezzel a lénnyel nem találkozni az állatkertekben, hisz egy ez jéggel hűtött asztali sörcsapoló: nem kell tehát lépten-nyomon hívni a pincért, amikor kiürül a söröskorsó.

Nem csak ezzel bővült azonban az amúgy is impozáns italkínálat: a Lavazza kávék, forrócsokik, teák, energiaitalok, borok, sörök vagy rövid italok mellett a vendégek megkóstolhatják a világhírű Jagermeister két frissítő hatású koktélját, a Jagerinát és a Jagertonicot. Aki pedig valamilyen okból mellőzni kívánja az alkoholos italokat, az szintén újdonságképpen több fajta milkshake közül választhat. A hazautazás semmiképpen nem okozhat gondot, hisz a legközelebbi taximegálló alig száz méterre van.

Kedveled a szerencsejátékokat vagy a rulettet? Akkor ez az ideális hely számodra! A Las Vegas-i kaszinók csillogó-villogó fényei a játékszobába csábítják a szerencsejáték kedvelőit. A kockázat barátai a rulettasztal mellett tehetik próbára viszonyukat Fortuna istenasszonnyal vagy a tucatnyi egyéb automata közül választhatnak.

A fiatal személyzet készségesen áll a vendégek szolgálatára és igyekszik mindenben segítségére lenni, hogy remekül érezze magát. A Vegas Club Cafe&Play megállás nélkül nyitva van, így a nap valamennyi percében áll vendégei szolgálatára. Aki pedig biztosra akar menni, az a 0746-153814-es telefonszámon foglalhat asztalt.

Gyere és tapasztald meg a Vegas Club Cafe&Play klub nyújtotta szolgáltatásokat! Nem fogod megbánni!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: